Uge 37

Seminar om udvikling af turisme på landet. FødevareErhverv arrangerer i samarbejde med Syddansk Universitet et seminar om udvikling af turismen på landet. Seminaret afholdes den 1. november 2011 ved Lykkebjerg Bondegårdsferie, Jyderupvej 76, 4291 Ruds Vedby fra kl. 9.30 - 15.30.

Turister bruger flere penge. I år ventes udenlandske turister de at øge forbruget med 20% og lægge 37 milliarder kroner i byen. Det fremgår af en opgørelse fra selskabet bag betalingskortet Mastercard, der har undersøgt turismen i 132 af verdens storbyer, skriver epn.dk.

Juli regnede ikke helt væk. Med 0,4, pct. færre overnatninger blev juli måned i år ikke nær så god som sidste år. Mens færre tyskere og hollændere gik til køjs i Danmark, checkede de svenske og norske gæster ind til flere overnatninger. Camping, der er månedens største overnatningsform, gik tilbage med 5,2 pct., især på baggrund af færre danske campister.  Der er registreret 2,7 pct. flere overnatninger i årets 7 første måneder, med positive bidrag fra danske såvel som udenlandske gæster.