Jul- nytår

Holdninger blev vendt, ideer og koncepter drejet og den digitale fremtid var højt på dagsordenen, da omkring et hundrede aktører fra såvel den private som den offentlige turistbranche diskuterede ”Turisme som forretning” ved en heldagskonference 14. december på Hotel Christiansminde i Svendborg, arrangeret af Syddansk Turisme.

Natur og turisme langs den dansk-tyske nordsøkyst - med fokus på nationalparkerne i Vadehavsområdet

EU projekt skaber energi i syddansk virksomhedsudvikling. ExBased er et EU- projekt som fokuserer på princippet train-the-trainer indenfor oplevelsesøkonomi. Værktøjerne, som er udviklet i projektregi, skal anvendes i konventionelle små- og mellemstore virksomheder der til daglig ikke har fokus på oplevelsesøkonomi. 

Pulje på 75 mio. kr. skal tiltrække flere turister til Region Syddanmark Turisme: Der skal lokkes flere turister fra vores nabolande til Region Syddanmark. Et samarbejde mellem flere offentlige og private aktører skal fra 2013 og tre år frem styrke indsatsen for at tiltrække flere børnefamilier til området.

Europa søger til Vejle for iværksætterinspiration. På tværs af Euroap lyder udfordringen på at skabe innovation og vækst.